Nieuwe website live!

Hier is tie dan: De nieuwe lay-out! De website in een heel nieuw jasje. Het kostte wel even moeite maar dan heb je ook wat.

De nieuwe website zal de komende tijd nog verder worden verbeterd. De lay-out is zo simpel mogelijk gehouden. Een van de dingen die ik heb geprobeerd te vermijden is de cookie-vraag. Deze is niet nodig. De website kent alleen functionele cookies.

De website heeft ook een zogenaamd SSL-certificaat. U herkent dat aan het slotje bovenin de browserbalk. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat alle gegevens versleuteld over het internet worden gestuurd. Tegenwoordig hoeft dat niet persé geld te kosten. De organisatie Let's Encrypt geeft gratis SSL-certificaten uit.

Verder moet de voorpaginafoto eigenlijk worden vernieuwd. Ik zoek nog iemand die een nieuwe luchtfoto van Goudswaard met een drone kan maken.

Verdere kritiek en suggesties graag via het contactformulier naar de voorzitter van de vereniging en dan komt het vanzelf bij mij terecht.

Nog even iets over de websitebeheerder. In het dagelijkse leven ben ik docent Informatica en ICT-coördinator op het Hoeksch Lyceum in de Hoeksche Waard en heb door mijn werk verstand van websites bouwen. Ik ben nog vollop aan het studeren en ik ben toegelaten tot de master Software Engeneering van de Open Universiteit waarmee ik in februari ga beginnen. Misschien kan ik de website nog een onderdeel van mijn studie laten worden.

Phillip Braas, de websitebeheerder