Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Datum: 12 april 2022
Tijdstip: 19:30 uur
Locatie: Rehoboth (Koningin Julianastraat 27, Goudswaard)


Eindelijk mag het weer en kan het ook weer om als bewoners van Goudswaard bij elkaar te komen en met elkaar ons dorp nog beter, gezelliger, en veiliger te maken. Op deze jaarlijkse ledenvergadering willen we weer commissies vormen met u als dorpsgenoten om alles op het gebied van verkeer, groen en dorpsaanzicht, energie transitie, jeugd, evenementen en social media aan te pakken en te onderhouden.

Tevens hebben wij vanuit de Gemeente Hoeksche Waard de vraag gekregen; “Hebben jullie behoefte aan een dorpshuis/ accommodatieruimte en wat willen jullie er dan in gaan doen?”

Hierover willen wij graag met jullie in gesprek gaan vanaf het begin zodat ook niemand kan zeggen daar wist ik niets van. Vanuit de gemeente zal er ook een vertegenwoordiging zijn om al onze en jullie wensen aan te horen in de persoon van Linda Zwinkels. Dus nu is er een mooie kans geboden om mee te denken. Ook alle plaatselijke verenigingen worden van harte uitgenodigd om hier alvast in mee te denken.

Op deze avond zal naast deze onderwerpen een nieuwe voorzitter en secretaris gekozen worden en van enkele bestuursleden afscheid genomen worden.

Ook is er een half uur gereserveerd voor de heer Martijn Verweijen vanuit het HWL om een presentatie te geven over de plannen voor de Leenheerenpolder zodat het u allemaal duidelijker wordt wat er met onze prachtige polder gaat gebeuren.

Dus; Komt allen en zet je in voor ons mooie dorp Goudswaard.

PS: Ook wanneer u hier pas bent komen wonen bent u van harte welkom en kunt u kennismaken met uw dorpsgenoten.

Het is belangrijk lid te zijn van de Dorpsvereniging. Voor 5 euro per jaar per gezin bent u lid en heeft u al stemrecht.

Inschrijven kan vooraf per mail aan dvdecoorndijk@gmail.com of eventueel bij binnenkomst bij de vergadering.