In memoriam: Beel van der Wagt

Ons bereikte het droevige bericht dat onze penningmeester Beel van der Wagt plotseling is overleden en dat hulp van ambulance broeders en politie niet meer mocht baten.  Uiteraard is iedereen van onze dorpsvereniging enorm geschrokken van dit droevige bericht en dat allemaal zo plotseling. Wij wensen de familie t.w. zijn vrouw Lien van ’t Hof en zijn twee zoons Wilco en Kees heel veel sterkte in deze moeilijke en verdrietige dagen

Als Dorpsvereniging leven wij intens met jullie mee en wij bewaren hele mooie herinneringen aan Beel met wie wij jaren in besturen hebben gezeten. Die mooie herinneringen wensen wij de familie ook van harte toe en wij hopen dat die ook enige troost mogen bieden in deze moeilijk dagen rond het afscheid nemen.

Beel was hier in ons Goudswaard jarenlang een ‘echte’ verenigingsman. Vroeger in schietvereniging, de Verenigingsliga, tevens jaren met Beel in het Dorpshuisbestuur de Coorndijk gezeten en nu in zijn laatste jaren altijd enthousiast in onze Dorpsvereniging.

We zullen je missen Beel!

Het bestuur